Çin'deki Kızıl Plaj muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor Çin'deki Kızıl Plaj muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor

BEİJİNG, 31 Ağustos (Xinhua) -- Çin Ticaret Bakanlığı, yaklaşan Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nın (CIFTIS) uluslararası işbirliğini derinleştirmek için önemli bir platform olacağını ve küresel ekonomik kalkınmaya yeni bir ivme kazandıracağını söyledi. Ticaret Bakan Yardımcısı Tang Wenhong'a göre, bu yıl 12-16 Eylül tarihleri arasında Beijing'de düzenlenecek olan CIFTIS, "Küresel Hizmetler, Paylaşılan Refah" temasına odaklanmaya devam edecek.

Tang, Cuma günü düzenlediği basın toplantısında, fuarda 80'den fazla ülke ve uluslararası kuruluşun sergi açacağını belirtti. Bu kuruluşlar arasında, Portekiz ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün de bulunduğu 13 kuruluş, ilk kez bağımsız fiili katılımlı sergiler açacak. Fransa, fuarın onur konuğu olarak yer alacak ve Çin ile Fransa arasındaki diplomatik ilişkilerin 60. yıldönümünü kutlamak amacıyla özel bir ulusal pavyon inşa edilecek.

Tang, Fortune Global 500 listesinde yer alan 420'den fazla önde gelen kuruluşun fuara fiili katılımlarını teyit ettiklerini söyledi. Hizmet ticaretine odaklanan dünyanın ilk kapsamlı uluslararası fuar platformu olan CIFTIS, 197 ülke ve bölgeden 900.000'den fazla ziyaretçi ve katılımcıyla 10 dönemdir başarıyla düzenleniyor.

Kaynak: rss