Haber, Başbakanlık sözcüsünün, Başbakan Boris Johnson'ın da aynı nedenden dolayı kendini karantinaya aldığını bildirmesinden bir gün sonra geldi.

Sky News'e göre Johnson, Perşembe sabahı Başbakanlık makamında altı milletvekili ile bir araya gelmişti. Bunlardan biri olan Ashfield milletvekili Lee Anderson'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı. Toplantıya katılan bütün meclis üyeleri bu nedenle kendilerini karantinaya aldı.

Sky News'un haberine göre milletvkilleri Marco Longhi ve Matt Vickers da Pazartesi günü, Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) Test ve İzleme Servisi'nde test yaptırdıklarını ve kendilerini karantinaya aldıklarını açıkladı.

Ancak Sky News, söz konusu iki milletvekilinin Perşembe günkü toplantıya katılıp katılmadığının netleşmediğini belirtti.

Haberde, virüse temas ettikleri için karantinaya giren diğer iki milletvekilinin Redcar ve Cleveland milletvekili Jacob Young ve Basingstoke milletvekili Maria Miller olduğu kaydedildi.

Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi

Editör: İRFAN KARSLI