Yardım, Kovid-19'la mücadele eden topluluklar ile aileler için tıbbi malzeme ve acil sağlık bakım hizmetleri dahil olmak üzere yardım sağlayan kuruluşlara yönlendirilecek. Duyuruda Boeing'in Hindistan ekibinin yerel müşteriler, tedarikçiler ve iş ortaklarına ek olarak toplam 3 bin çalışana sahip olduğu dile getirildi.

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun, "Kovid-19 pandemisi tüm dünyada toplumları perişan etti ve kalplerimiz, çok zor günler geçiren Hindistan'daki dostlarımızla birlikte. Boeing, küresel bir vatandaştır ve Hindistan'da pandemi müdahalemizi, yakın zamandaki vaka artışından en fazla etkilenmiş topluluklara yönlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Boeing, tıp, hükümet ve halk sağlığı uzmanlarına danışarak 10 milyon doların en fazla ihtiyaç duyulan bölgelere gönderilmesinde yerel ve uluslararası yardım kuruluşlarıyla işbirliği yapacak. Duyuruya göre, Boeing'in Hindistan'daki varlığı 70 yılı aşkın bir süredir devam ediyor ve işletme portföyündeki ürünler için parça ve ana aksam üreten Tata-Boeing ortak girişimini de kapsıyor.

Bangladeş'te günlük en yüksek dang vakası sayısı kayda geçti Bangladeş'te günlük en yüksek dang vakası sayısı kayda geçti

Editör: İRFAN KARSLI