Kültür - Sanat ve Tarih

Beyrut baharın gelmesiyle çiçeklere büründü

Lübnan'ın başkenti Beyrut bahar zamanı görülmesi gereken bir güzellikte. Hala iki yıkıcı patlamanın ve şiddetli Kovid-19 pandemisinin yarattığı sarsıntıyı yaşayan Beyrut'ta re...

Abone Ol

Lübnan'ın başkenti Beyrut bahar zamanı görülmesi gereken bir güzellikte. Hala iki yıkıcı patlamanın ve şiddetli Kovid-19 pandemisinin yarattığı sarsıntıyı yaşayan Beyrut'ta rengarenk çiçek tarhları ve çiçek açan ağaçlar başkenti adeta doğal bir çiçek sergisine çevirdi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir caddeye yerleştirilmiş çiçek tarhları ve cadde boyunca çiçek açmış ağaçların manzarası, 21 Mart 2021. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, şehir merkezindeki bir cadde boyunca pembe trompet ağaçları tamamen çiçek açmış durumda, 19 Mart 2021. (Fotoğraf: Liu Zongya/Xinhua)
Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir caddede baharın gelişiyle ağaçlar tamamen çiçek açmış durumda, 21 Mart 2021. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)
Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir caddede bir aile çiçek tarhının önünde fotoğraf çekiyor, 21 Mart 2021. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)