TAİYUAN, 27 Mayıs (Xinhua) -- Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinde 2.000 yıldan daha eskiye dayanan toplam 445 mezarda kazı çalışması yapıldı. Yerel arkeoloji yetkilileri, bu kazılarda o dönemin cenaze törenleri ve diğer uygulamalarının incelenmesi için değerli veriler elde edildiğini söyledi.

Tarihsiz arşiv fotoğrafında, Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinin Linfen şehrinde çıkarılan yeşim taşından yapılmış bir yüzük görülüyor. (Fotoğraf: Shanxi Eyaleti Arkeoloji Enstitüsü/Xinhua aracılığıyla)

Çinli SAIC Motor, Avrupa Komisyonu'nu elektrikli araçlara yönelik vergiler konusunda duruşma yapmaya çağırdı Çinli SAIC Motor, Avrupa Komisyonu'nu elektrikli araçlara yönelik vergiler konusunda duruşma yapmaya çağırdı

Tarihsiz arşiv fotoğrafında, Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinin Linfen şehrinde çıkarılan bir bronz kılıç görülüyor. (Fotoğraf: Shanxi Eyaleti Arkeoloji Enstitüsü/Xinhua aracılığıyla)

Tarihsiz arşiv fotoğrafında, Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinin Linfen şehrinde çıkarılan bir çömlek görülüyor. (Fotoğraf: Shanxi Eyaleti Arkeoloji Enstitüsü/Xinhua aracılığıyla)

Tarihsiz arşiv fotoğrafında, Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinin Linfen şehrinde çıkarılan bir bronz kemer kancası görülüyor. (Fotoğraf: Shanxi Eyaleti Arkeoloji Enstitüsü/Xinhua aracılığıyla)

Editör: Şeymanur Erbay