BEİJİNG, 21 Mart (Xinhua) -- Çin'in başkenti Beijing'de göz kamaştıran çeşitli mimari yapılar bulunuyor. Geleneksel ya da modern çizgiler taşıyan yapılar, Beijing'in ziyaretçilerini etkiliyor.

Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Ulusal Gösteri Sanatları Merkezi görülüyor, 27 Ocak 2022. (Fotoğraf: Meng Tao/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Yeni Shougang Köprüsü görülüyor, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Ding Hongfa/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Saray Müzesi'ni ziyaret eden ziyaretçiler görülüyor, 13 Şubat 2022. (Fotoğraf: Li Xin/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Cennet Tapınağı'nın mimarisi görülüyor, 12 Şubat 2022. (Fotoğraf: Du Xiaoyi/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Saray Müzesi'ni ziyaret eden ziyaretçiler görülüyor, 12 Şubat 2019. (Fotoğraf: Ma Xiaodong/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Beijing Daxing Uluslararası Havalimanı'nın içinden bir manzara görülüyor, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Zhang Chuanqi/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Saray Müzesi'nin bir kulesi görülüyor, 3 Şubat 2022. (Fotoğraf: Ding Hongfa/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki gökdelenler görülüyor, 26 Mayıs 2020. (Fotoğraf: Tu Ming/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Galaxy Soho binası görülüyor, 21 Şubat 2022. (Fotoğraf: Chu Jiayin/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Merkez Radyo ve Televizyon Kulesi görülüyor, 4 Aralık 2021. (Fotoğraf: Ren Pengfei/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Phoenix Center binasında fotoğraf çeken bir ziyaretçi görülüyor, 23 Ağustos 2019. (Fotoğraf: Cui Bowen/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'in Xicheng bölgesindeki bir döner merdiven görülüyor, 30 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Meng Tao/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki "Kuş Yuvası" olarak da bilinen Ulusal Stadyum görülüyor, 13 Mart 2022. (Fotoğraf: Zhang Chao/Xinhua)

Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Beijing Olimpiyat Kulesi görülüyor, 4 Şubat 2022. (Fotoğraf: Tu Ming/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Cennet Tapınağı'nın mimarisi görülüyor, 3 Şubat 2022. (Fotoğraf: Chu Jiayin/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Saray Müzesi'nde fotoğraf çeken bir kişi görülüyor, 22 Şubat 2022. (Fotoğraf: Li Xin/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki gökdelenler görülüyor, 20 Şubat 2022. (Fotoğraf: Chu Jiayin/Xinhua)

Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki bir kitapçının tavanı görülüyor, 28 Şubat 2022. (Fotoğraf: Meng Tao/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki "Kuş Yuvası" olarak da bilinen Ulusal Stadyum ile Ulusal Su Sporları Merkezi görülüyor, 4 Şubat 2022. (Fotoğraf: Xing Guangli/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Merkez Güzel Sanatlar Akademisi'nin Sanat Müzesi'ni ziyaret eden insanlar görülüyor, 21 Nisan 2021. (Fotoğraf: Cui Bowen/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Xishan Ulusal Orman Parkı'ndaki büyük bir kameriye görülüyor, 14 Şubat 2022. (Fotoğraf: Yin Dongxun/Xinhua)
Cep telefonu ile çekilen fotoğrafta Çin'in başkenti Beijing'deki Yongdingmen görülüyor, 12 Mart 2022. (Fotoğraf: Meng Tao/Xinhua)

İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Lübnan'da çağrı cihazlarıyla yapılan saldırıları kınıyoruz İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Lübnan'da çağrı cihazlarıyla yapılan saldırıları kınıyoruz
Editör: İRFAN KARSLI