Şirketten yapılan açıklamada, ilk olarak geçen Kasım ayında beş kentte başlatılan hizmetin artık uygun Prime üyelerince, Amazon Fresh ve Whole Food Market ürünlerinin evlerinin garajlarının içine bırakılması için kullanılabileceği kaydedildi. Kovid-19 pandemisi nedeniyle çevrimiçi market ürünleri teslimatı hizmetleri yaygınlaşıyor. Amazon tarafından Morning Consult'a yaptırılan yakın tarihli bir ankete göre, Amerikalıların yaklaşık yüzde 70'i markete gidecek zamanları olmadığında söz konusu teslimatların faydalı olduğunu bildirdi.

Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp

Key by Amazon'un başkanı Pete Gertsberger, "Key Garaj İçi Market Ürünleri Teslimatı'nı deneyen müşteriler hizmeti çok sevdiği için bunu Amazon'un market teslimatı hizmeti sunduğu her yere genişletiyoruz" dedi. Key Garaj İçi Market Ürünleri Teslimatı, Amazon'un market ürünleri teslimatı yaptığı her yerde kullanılabilecek ve uygun Prime üyeleri ek bir ücret ödemeden bu hizmetten yararlanabilecek. Şirkete göre güvenli teslimatın gerçekleşebilmesi için garaja girişi sağlayan myQ bağlantılı akıllı garaj kapısı açıcısı gerekiyor.

Editör: İRFAN KARSLI