BUREYC MÜLTECİ KAMPI, 11 Eylül (Xinhua) -- İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki Bureyc Mülteci Kampı'nda bulunan Faruk Cami ve gençlik kulübünü hedef aldı. Sağlık kaynaklarının Xinhua'ya yaptığı açıklamaya göre, İsrail hava saldırısında 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak 2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak
Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Bureyc Mülteci Kampı'nda hasar görmüş bir arabayı hareket ettirmeye çalışan insanlar, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Marwan Dawood/Xinhua)
Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Bureyc Mülteci Kampı'nda yıkılan bir binanın enkazındaki bir adam, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Marwan Dawood/Xinhua)
Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Bureyc Mülteci Kampı'nda yıkılan binaların yakınlarındaki insanlar, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Marwan Dawood/Xinhua)
Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Bureyc Mülteci Kampı'nda yıkılan bir binanın enkazından eşya taşıyan insanlar, 10 Eylül 2024. (Fotoğraf: Marwan Dawood/Xinhua) 
Kaynak: rss