BATANGAS, 26 Ekim (Xinhua) -- Filipinler'i bu hafta etkisi altına alan Trami Tropik Fırtınası'nın tetiklediği sel ve toprak kaymalarında ölenlerin sayısı 81'e yükseldi, en az 20 kişi ise halen kayıp.

Yetkililer, ölümlerin 47'sinin Manila'nın güneyindeki Batangas eyaletinde, 28'inin ise Manila'nın güneydoğusundaki Bicol bölgesinde olduğunu söyledi.

Filipinler'in Batangas eyaletinde meydana gelen heyelanın ardından Taal Gölü'ne gömülen bir kamyon, 25 Ekim 2024. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Filipinler'in Batangas eyaletinde meydana gelen heyelanın ardından çamur ve enkaz altında kalan bir araç, 25 Ekim 2024. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Filipinler'in Batangas eyaletinde meydana gelen heyelanın ardından hasar gören bir araç, 25 Ekim 2024. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Çinli yetkili: Özel şirketlere kalite artışına yönelik bilimsel ve teknolojik araştırma desteği veriyoruz Çinli yetkili: Özel şirketlere kalite artışına yönelik bilimsel ve teknolojik araştırma desteği veriyoruz
Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Filipinler'in Batangas eyaletindeki bir yerleşim bölgesinde meydana gelen heyelan sonrası arama kurtarma operasyonu yürüten acil müdahale ekipleri görülüyor, 25 Ekim 2024. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Kaynak: rss