Gündem

ABD'de komedi dizisi 'Friends'in oyuncularını yeniden bir araya getiren özel bölüm Mart 2021'e ertelendi!

ABD’de popüler komedi dizisi  “Friends’’in dizi oyuncularını bir defaya mahsus bir araya getiren özel bölümün çekimleri önümüzdeki yıl Mart ayında başlayacak. Haber dizin...

Abone Ol

ABD’de popüler komedi dizisi  “Friends’’in dizi oyuncularını bir defaya mahsus bir araya getiren özel bölümün çekimleri önümüzdeki yıl Mart ayında başlayacak. Haber dizinin eski oyuncularından biri tarafından Perşembe günü duyuruldu.

1994-2004 yılları arasında yayınlandığı 10 sezon boyunca dizideki Chandler Bing karakterini canlandıran 51 yaşındaki Amerikalı-Kanadalı aktör Matthew Perry, Twitter hesabında, "Friends Reunion çekimleri Mart ayı başına ertelendi. Görünüşe göre önümüzde yoğun bir yıl olacak. Ben de bundan hoşlanıyorum!" 'mesajını paylaştı.

Diğer oyuncular habere ilişkin henüz yorum yapmadı.

Şubat ayında belli bir senaryosu olmayan yeniden birleşme özel bölümünün tüm oyuncu kadrosunu bir araya getireceği ve oyuncuların filmin idari prodüktörlüğünü üstleneceği duyurulmuştu.  

Özel bölüm çekimlerinin Mart ayında yapılacağı açıklanmıştı ancak çekimler Kovid-19 salgını nedeniyle önce Mayıs ayına ardından Ağustos'a ve şimdi de Mart 2021'ye ertelendi.