Yurt

Yunanistan'da Dünya Çevre Günü'nde Rafina Limanı temizleme çalışmaları

Yunanistan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü vesilesiyle denizlerdeki plastik kirliliğine dikkat çekerken Yunanistan Denizcilik Bakanlığı ülkenin...

Abone Ol

Yunanistan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü vesilesiyle denizlerdeki plastik kirliliğine dikkat çekerken Yunanistan Denizcilik Bakanlığı ülkenin sekiz limanını temizleme projesi başlattı. Bakanlık, toplanacak atıkları bank ve geri dönüşüm toplama kutuları gibi yararlı ürünlere dönüştürerek limanlara yerleştirmeyi planlıyor.

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın 30 km kadar doğusunda bulunan Rafina Limanı'ndan araç lastikleri çıkarılıyor, 5 Haziran 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın 30 km kadar doğusunda bulunan Rafina Limanı'nı temizlemek için çalışan bir dalgıç görülüyor, 5 Haziran 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın 30 km kadar doğusunda bulunan Rafina Limanı'nda, bir gönüllü atıkların denizden çıkarılmasına yardım ediyor, 5 Haziran 2021. (Fotoğraf: Lefteris Partsalis/Xinhua)