Yurt

Yemenlilerin temiz içme suyuna acil ihtiyacı var

Yıllarca süren çatışmalar Yemen'in ekonomisine ve altyapısına ciddi zarar verdi. Savaşın parçaladığı ülkede hüküm süren açlık krizinin yanı sıra, 15 milyondan fazla insanın te...

Abone Ol

Yıllarca süren çatışmalar Yemen'in ekonomisine ve altyapısına ciddi zarar verdi. Savaşın parçaladığı ülkede hüküm süren açlık krizinin yanı sıra, 15 milyondan fazla insanın temiz içme suyuna erişimi yok ve durum daha da kötüye gidiyor.

Yemen'in Sana kentinde çocuklar yardım amaçlı kurulan bir çeşmeye plastik su bidonlarını taşıyor, 28 Ekim 2021. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)
Yemen'in Sana kentinde bir çocuk yardım amaçlı kurulan bir çeşmeye iki plastik su bidonu taşıyor, 28 Ekim 2021. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)
Yemen'in Sana kentinde çocuklar yardım amaçlı kurulan bir çeşmede plastik su bidonlarını dolduruyor, 28 Ekim 2021. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)
Yemen'in Sana kentinde bir çocuk yardım amaçlı kurulan bir çeşmede plastik su bidonlarını dolduruyor, 28 Ekim 2021. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)