Çin ve Rus müzeleri arasında işbirliği mutabakatı imzalandı Çin ve Rus müzeleri arasında işbirliği mutabakatı imzalandı

Aynı zamanda Çin Cumhurbaşkanı ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Xi'nin makalesi, ÇKP Merkez Komitesi'nin amiral gemisi yayını olarak nitelendirilen Qiushi Gazetesi'nin bu yılki sekizinci sayısında yer alacak. Daha fazla insanı sosyal güvenlik ağına dahil etmek için daha fazla çaba gösterilmesi çağrısında bulunan makale, bu ağın insanlara daha güvenilebilir ve yeterli koruma sağlaması ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini belirtiyor.

Makalede, Çin'in hem kırsal hem de kentsel alanlardaki nüfusun tamamını kapsayacak, istikrarlı ve çok aşamalı bir küresel sosyal güvenlik sistemi geliştirmek için çalışması gerektiği kaydediliyor. Makalede, ülkenin genel itibariyle sosyal sigorta programlarına dayalı ve sosyal yardım, destek ile özel bakım programlarıyla desteklenen, kapsamlı bir sosyal güvenlik ağı kurduğu ifade ediliyor.

Sosyal güvenlik ağı reformunun sistematik entegrasyon ve verimli koordinasyon sağlama aşamasına girdiği kaydedilen makalede, ülkenin temel yaşlılık sigortası fonlarının ulusal düzeyde birleşik şekilde yönetilmesine yönelik çabaların hızlandırılacağı da belirtiliyor. Makaleye göre, en üst düzeyde toplumsal uzlaşıyı inşa eden ülke, yasal emeklilik yaşını da istikrarlı bir şekilde yükseltmek için çalışacak.