Ancak yıl boyunca insanlık sadece pandemiyle değil, yangınlardan, patlamalara kadar birçok olağanüstü sorunla karşılaştı.

Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti
Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Santa Maria Hastanesi'nde konser veren Fado grubu Serenata ao Luar'ın konserini izleyen hemşireler, 12 Mayıs 2020. (Fotoğraf: Pedro Fiuza/Xinhua)
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamada hasar gören hastanedeki bir hemşire üç bebeğe bakıyor, 4 Ağustos 2020. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)
Avustralya'nın başkenti Kanberra'nın güneyinde bulunan Orroral Vadisi'ndeki orman yangınının fotoğrafı, 31 Ocak 2020. (Fotoğraf: Liu Changchang/Xinhua)
Yunanistan'ın Midilli Adası'ndaki Skala Sikamineas'a varan mülteciler ve göçmenler bottan inerken, 2 Mart 2020. (Fotoğraf: Marios Lolos/Xinhua)
Fransa'nın başkenti Paris'teki Trocadero Meydanı neredeyse tamamen ıssız, 30 Ekim 2020. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)
Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Tambak Doğum Hastanesi'nde, Kovid-19'a karşı korumak için yeni doğmuş bir bebeğin yüzüne siperlik takılmış, 17 Nisan 2020. (Fotoğraf: Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI