Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz

Xinhua Haber Ajansı, Salı günü yaptığı açıklamayla, yeni yılın başında önde gelen haber ürünlerini güncelleyeceğini duyurdu. Aralarında, Xinhua Daily Telegraph ve Reference News gazeteleri, xinhuanet.com ve ajansın haber uygulamasının da bulunduğu yenilenen haber ürünleri, 1 Ocak 2021 tarihinde kullanıma sunulacak.

Xinhua Haber Ajansı Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni He Ping, güncellemelerle daha derin medya entegrasyonuna olanak sağlamayı ve uluslararası iletişime katılma kapasitesini güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. xinhuanet.com ve Xinhua News uygulamasının yabancı dil versiyonları da eş zamanlı olarak güncellenecek.

Bu esnada, Outlook Weekly, China Comment, Economic Information Daily, China Securities Journal ve Shanghai Securities News gibi Xinhua Haber Ajansı'nın çıkardığı tüm yazılı basın ürünleri de 2021'in başında yeni görünümleriyle okuyucuların karşısına çıkacak.   

Editör: İRFAN KARSLI