BEİJİNG, 7 Temmuz (Xinhua) -- Xiaoshu ya da Daha Az Sıcaklık sezonu bu sene 7 Temmuz'a denk geliyor ve bu da sıcak yazın başlangıcı anlamına geliyor. Çin genelindeki çiftçiler ise tarlalarda çalışmakla meşgul. 

Xiaoshu 1

Havadan çekilen fotoğraf, Çin'in güneybatısında yer alan Guizhou eyaletine bağlı Tongren şehrinde bulunan Fanjingshan köyündeki tarlalarda çalışan bir çiftçiyi gösteriyor, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Li He/Xinhua)

Xiaoshu 2

Romanya'yı Boris Kasırgası vurdu: 5 ölü Romanya'yı Boris Kasırgası vurdu: 5 ölü

Çin'in doğusunda yer alan Shandong eyaletine bağlı Zaozhuang şehrinde bulunan Qianliang köyündeki bir kivi meyve bahçesinde çalışan bir köylü, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Sun Yang/Xinhua)

Xiaoshu 3

Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletine bağlı Shuangfeng ilçesinde bulunan Huaqiao köyündeki bir pirinç tarlasında çalışan bir biçerdöver, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Li Jianxin/Xinhua)

Xiaoshu 5

Havadan çekilen fotoğraf, Çin'in güneybatısında yer alan Guizhou eyaletindeki Zheng'an ilçesine bağlı Taiping köyünde bulunan tarlalarda çalışan çiftçileri gösteriyor, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Zhao Yongzhang/Xinhua)

Xiaoshu 6

Havadan çekilen fotoğraf, Çin'in orta kesiminde yer alan Hubei eyaletindeki Zigui ilçesine bağlı Jiandong köyünde bulunan bir tarlada çalışan çiftçileri gösteriyor, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Wang Gang/Xinhua)

Xiaoshu 7

Havadan çekilen fotoğraf, Çin'in güneybatısında yer alan Guizhou eyaletindeki Danzhai ilçesine bağlı Jinshan köyünde bulunan tarlalarda çalışan çiftçileri gösteriyor, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Huang Xiaohai/Xinhua)

Xiaoshu 8

Havadan çekilen fotoğraf, Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletindeki Hengyang şehrine bağlı Jinlong köyündeki bir kurutma alanında çalışan çiftçileri gösteriyor, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Cao Zhengping/Xinhua)

Xiaoshu 9

Çin'in orta kesiminde yer alan Hubei eyaletindeki Zigui ilçesine bağlı Chenjiaba köyünde bir tarlada çalışan çiftçiler, 6 Temmuz 2022. (Fotoğraf: Wang Huifu/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay