DUŞANBE, 5 Temmuz (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Tacikistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Perşembe günü ülkenin başkenti Duşanbe'ye gitti.

Çin Cumhurbaşkanı Xi, 11. Beijing Xiangshan Forumu'na kutlama mesajı gönderdi Çin Cumhurbaşkanı Xi, 11. Beijing Xiangshan Forumu'na kutlama mesajı gönderdi

Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'deki havalimanında Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping için görkemli bir karşılama töreni düzenledi, 4 Temmuz 2024. (Fotoğraf:Yan Yan/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'deki havalimanına varışında Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ve bir grup üst düzey Tacik yetkili tarafından sıcak şekilde karşılandı, 4 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Ju Peng/Xinhua)

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'deki havalimanına varışında Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping'e çiçek takdim eden Tacik çocuk, 4 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Ju Peng/Xinhua)

Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'deki havalimanında Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping için görkemli bir karşılama töreni düzenledi, 4 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Liu Bin/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay