CNN’de yer alan habere göre; Will Smith’in özür videosundan birkaç saat sonra Atlanta’da sahne alan Chris Rock, Smith’e net bir yanıt vermese de şakalı bir göndermede bulundu.

Rock, ‘Herkes lanet bir kurban olmaya çalışıyor. Herkes kurban olduğunu iddia ediyor ve sonra kimse gerçek kurbanları dinlemiyor. ‘Suge’ (Argoda büyük, güçlü, kaslı) Smith tarafından tokatlansam bile ertesi gün işe gittim, çocuklarım var’ dedi.

Kuraklığın Habercisi Kazdağları'nın Güzel Fotoğrafı Kuraklığın Habercisi Kazdağları'nın Güzel Fotoğrafı

Rock, daha sonra şöyle devam etti: ‘Kelimelerin can acıttığını söyleyen kim varsa yüzüne yumruk yememiştir’

Will Smith, 28 Mart'ta yapılan törende Chris Rock'ın sahnede eşi Jada Pinlett-Smith'in saçlarının dökülmesiyle ilgili bir şaka yaptıktan sonra yerinde fırlayarak milyonların gözü önünde komedyene vurmuştu. Tokat, tüm dünyada gündem oldu. Smith, olayın ardından Instagram üzerinden bir özür yayımladı ve devamında sessizliğini korudu.

Smith, cuma günü YouTube kanalı ve Instagram sayfasında 6 dakikalık bir video açıklama yayınlayarak olayla ilgili gündeme gelen soruları yanıtladı. ‘Her şey çok bulanık’ diyen Smith, ‘Chris'e ulaştım, geri aldığım mesajda henüz konuşmaya hazır olmadığını ve olduğunda yazacağını söyledi. O yüzden buradan sesleniyorum: Chris senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilemezdi ve konuşmaya hazır olduğunda ben buradayım’ ifadelerini kullandı.