Çinli kimya mühendisliği şirketi Türkiye'de ekonomik ve ticari işbirliği köprüleri kuruyor Çinli kimya mühendisliği şirketi Türkiye'de ekonomik ve ticari işbirliği köprüleri kuruyor
https://youtu.be/pPeH4ylzpT4
Arap ülkeleri, Ramazan ayına Nisan ayının başında giriyor. Tunus hükümeti tarafından, düşük ve orta gelirli insanların Ramazan ayında sofralarını kurmalarına yardımcı olmak amacıyla 29 Mart'tan itibaren başkent Tunus'un merkezinde ucuz gıda pazarı açıldı.
Uluslararası gıda fiyatlarındaki son artış, Tunus'ta yerel gıda fiyatlarında keskin bir yükselişe yol açtı. Yerel halkın satın alma gücünün sürekli düşmesi birçok ailenin Ramazan sofrası hazırlığını zora soktu.
Tunus hükümeti gıda pazarını kurarak, tarım ürünleri üreticilerinin tüketicilere doğrudan ürün satışı yapmasına imkan tanıdı ve ara bağlantıları ortadan kaldırıp emtia fiyatlarını düşürürken müşterilere taze gıda sağladı.
Organizatörler, pazardaki tüm emtia fiyatlarının piyasa fiyatlarından daha düşük olduğunu ve alıcılar ile satıcılar arasındaki doğrudan alışverişin de tarım ürünleri üreticilerine fayda sağladığını kaydetti.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Tunus'tan bildiriyor.
Editör: İRFAN KARSLI