Çin Komünist Partisi'nin (ÇKP) 20. Ulusal Kongresi'nin Beijing'de Pazar günü başlamasından hemen önce konuşan bir delege, kongrenin, Çin halkının ulusal yeniden canlanmayı gerçekleştirmesi için önemli bir adım olacağını belirtti.

XİE CHUNTAO, ÇKP'nin 20. Ulusal Kongresi Delegesi:

"ÇKP'nin 20. Ulusal Kongresi'nin raporu, önümüzdeki beş yıl ya da daha uzun bir süre boyunca Çin'in gelişimi için yararlı olacak. Merkezi hükümet bu rapora tam olarak hazırlandı ve bu amaç doğrultusunda gösterilen çabalar diğer ülkelerin partilerinde bugüne kadar nadiren görüldü. Bu tür görüş bildirme taleplerine karşılık verenlerin sayısının 4.700'ü aştığını söylemeliyim. Bu yüzden raporun çok kapsamlı ve derin içerikli olduğuna inanıyorum. ÇKP'nin 20. Ulusal Kongresi, Çin'in gelişiminde öncü rol oynayacak ve daha hızlı, daha istikrarlı ve daha modern bir ülkeye yol göstermede öncülük edecek. Ulusal kongrenin, Çin halkının ulusal yeniden canlanmayı gerçekleştirmesi için önemli bir adım olacağına inanıyorum."

Fransız Schneider Electric, Shanghai'daki Ar-Ge üssünü genişletti Fransız Schneider Electric, Shanghai'daki Ar-Ge üssünü genişletti

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Beijing'den bildiriyor.

Editör: Nur Çuhacıoğlu