Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz

ABD'deki yerel yetkililer, New York şehrine bağlı Brooklyn'de Salı sabahı yoğun saatlerde bir metroya düzenlenen saldırı sonucu 10'u silahla olmak üzere en az 20 kişinin yaralandığını açıkladı.

XIE E, Xinhua muhabiri

"New York şehrindeki Brooklyn'de bulunan bir metro istasyonunda Salı günü sabah yoğun saatlerde silahlı bir kişinin çok sayıda kişiye ateş açması nedeniyle en az 20 kişi yaralandı. Yaralılar arasında 10 kişi silahla vuruldu. Yerel yetkililer, olay yerinde patlamamış çok sayıda düzenek bulunduğunu söyledi. Polis, işçi yeleği giymiş ve gaz maskesi takmış olabileceği düşünülen zanlıyı aramayı sürdürüyor. Yerel saatle sabah 08.30'dan hemen öncesinde bildirilen olayın Brooklyn'de kuzeye giden bir metro treninde başladığı ortaya çıktı. New York polis departmanı aktif patlayıcı düzeneği olmadığını açıklasa da polis N treninde 36. Cadde istasyonuna girmeden önce duman olduğunu bildirdi. Müfettişler yaşananın koordineli bir saldırı olduğuna inanıyor fakat kolluk kuvvetlerine verilen bir durum raporuna göre saldırının nedeni ile ilgili belirsizlik devam ediyor."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri ABD'nin New York şehrinden bildiriyor.

Editör: Nur Çuhacıoğlu