Yurt

Vakaların azaldığı Filipinler'de sahiller sörfçülerle doldu

Filipinler'de Eylül ayında zirveye ulaşan üçüncü enfeksiyon dalgasının geride kalmasının ardından günlük Kovid-19 vakalarındaki düşüş devam ediyor. Hükümet, insanların uzun ha...

Abone Ol

Filipinler'de Eylül ayında zirveye ulaşan üçüncü enfeksiyon dalgasının geride kalmasının ardından günlük Kovid-19 vakalarındaki düşüş devam ediyor. Hükümet, insanların uzun hafta sonlarını eyaletlerde geçirmelerine izin vermek için yurtiçi seyahat kısıtlamalarını azalttı.

Filipinler'in La Union eyaletindeki bir plajda bir erkek denizde sörf yapıyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in La Union eyaletindeki bir plajda insanlar denizde sörf yapıyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in La Union eyaletindeki bir plajda bir çocuk denizde sörf yapmaya çalışıyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in La Union eyaletindeki bir plajda insanlar denizde sörf yapıyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in La Union eyaletindeki bir plajda bir erkek fotoğraf çekiyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in La Union eyaletinde bir erkek sörf yapıyor, 30 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)