Yaşam

Ürdün uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele için sınır kontrollerini sıkılaştırdı

AMMAN, 19 Şubat (Xinhua) Ürdün ordusu 17 Şubat'ta, sınırlarda yeni angajman kurallarının uygulanmasından bu yana askerlerinin kaçakçı olduklarından şüphelenilen 30 kişiyi öld...

Abone Ol

AMMAN, 19 Şubat (Xinhua) Ürdün ordusu 17 Şubat'ta, sınırlarda yeni angajman kurallarının uygulanmasından bu yana askerlerinin kaçakçı olduklarından şüphelenilen 30 kişiyi öldürdüğünü ve 17 bin 348 parça esrar yaprağı ve 16 milyondan fazla uyuşturucu hapına el koyduğunu duyurdu.

Ürdünlü askerler, Ürdün'ün Mafrak vilayetinde Suriye sınırı boyunca yaptıkları devriyelerde bir drone kullanıyor, 17 Şubat 2022. (Fotoğraf: Mohammad Abu Ghosh/Xinhua)
Ürdün'ün Mafrak vilayetinde Suriye sınırı boyunca devriye gezen Ürdün birlikleri, 17 Şubat 2022. (Fotoğraf: Mohammad Abu Ghosh/Xinhua)
Ürdünlü askerler, Ürdün'ün Mafrak vilayetinde Suriye sınırı boyunca silahlı bir devriye aracını sürerken görülüyor, 17 Şubat 2022. (Fotoğraf: Mohammad Abu Ghosh/Xinhua)
Fotoğrafta Ürdün'ün Mafrak vilayetinde, Ürdün ordusunun Suriye sınırı yakınındaki bir kampı görülüyor, 17 Şubat 2022. (Fotoğraf: Mohammad Abu Ghosh/Xinhua)