Yaşam

Ünlü Astrolog’dan 19 Temmuz uyarısı: Sakın evde durmayın!

Astrolog Dinçer Güner, 19 Temmuz’a kadar sürecek olan gökyüzü olayı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

Abone Ol

Koronavirüs pandemisi henüz ortaya çıkmamışken ünlü astrolog Dinçer Güner, katıldığı bir televizyon programında global bir salgın krizinden söz etmişti. Son olarak Dinçer Güner, 23 Haziran itibarıyla Venüs’ün İkizler burcu geçişini yorumladı. Dinçer Güner, Venüs’ün bu hareketinin 19 Temmuz’a kadar süreceğini belirterek önemli tavsiyelerde bulundu.

‘Bugün itibarıyla aşkı, meşki, mutluluğu, keyfi, beğenmeyi, flört etmeyi, parasal konuları sembolize eden Venüs, İkizler burcuna geçiyor ve 19 Temmuz'a kadar bu burçta seyahat edecek.

Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi, düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir, düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, ebedi ve düşünsel kalitesi yüksel ortamlar oluşturur.

Bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. Venüs bu burçta ilişkileri, aşkı, sosyalleşmeyi öne çıkarır, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı, kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır.

Yeni iş anlaşmaları yapmak, eğitimlere katılmak istersiniz. Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Duygusal sorumluluklardan kaçan kişilerle çok daha fazla karşılaşabiliriz de. Eğer bu dönem birini elde etmek, birini etkilemek istiyorsanız zekanızı ön plana çıkarmanız gerek. Veya tam tersi olarak, bu dönem fiziksel beğenilerden çok insanların zekasına karşı hayranlık duyabilir, zekalarına aşık olabilirsiniz. Ya da karşınızdaki kişinin merak duygusunu sürekli canlı tutmanın bir yolunu bulmanız gerek...’

Dinçer Güner'in Venüs İkizler burcu transiti yorumlarına göre bu süreçte aşık olmanız mümkün.