Yurt

Universal Beijing Resort resmen faaliyete geçti

4 kilometrekarelik bir alanı kaplayan ve merakla beklenen tatil yerinde, Universal Studios Beijing, Universal CityWalk ve iki otel yer alıyor. Tatil yeri, 37 eğlence tesisi ve...

Abone Ol

4 kilometrekarelik bir alanı kaplayan ve merakla beklenen tatil yerinde, Universal Studios Beijing, Universal CityWalk ve iki otel yer alıyor. Tatil yeri, 37 eğlence tesisi ve devasa cazibe merkezlerini kapsayan yedi temalı "diyarın" yanı sıra, 24 gösteri etkinliği ile turistlere sürükleyici bir ziyaret deneyimi sunmayı vaat ediyor. Beijing Belediye İdari Merkezi'nin de bulunduğu, Beijing'in Tongzhou bölgesinde bulunan tatil yeri; dünyada beşinci, Asya'da üçüncü ve Çin'de ilk Universal Studios'un olduğu bir tema parkı. Beijing'in yeni bir simgesi haline gelen tesisin, Beijing'in uluslararası bir tüketici merkezine dönüşmesi ve Kovid-19 pandemisinde Çin'in kültür ve turizm endüstrisinin büyümesinde yeni bir lokomotif rolü oynaması bekleniyor.

Bir turist (Sağda), Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'a giriyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Turistler, Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'ta yer alan Jurassic World Island'ı ziyaret ediyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Turistler, Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'ta yer alan Su Dünyası'nda bir akrobasi gösterisini izliyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Turistler, Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'ta yer alan Transformers: Metro Üssü'nü ziyaret ediyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'un açılışında sanatçılar bir performans sergiliyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'deki Universal Beijing Resort'ta turistler hız trenini deneyimliyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Turistler, Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Universal Beijing Resort'taki Harry Potter'ın Büyülü Dünyası'nı ziyaret ediyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Turistler, Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Universal Beijing Resort'taki Wizarding World of Harry Potter'ın Büyülü Dünyası'nı ziyaret ediyor, 20 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)