Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti

Uluslararası Teşekkür Günü'nün tarihi ya da kaynağı bilinmiyor. Kökeni ne olursa olsun birisine "teşekkür ederim" demeyi kutlamak gerek. Uluslararası Teşekkür Günü vesilesiyle sadece "teşekkür ederim" diyerek başkalarına içten minnettarlığınızı göstermekten çekinmeyin.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, vatandaşları Kovid-19'a karşı ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına saygı ve minnettarlıklarını göstermeye çağıran bir etkinlikte hediye edilen çiçeği tutan bir sağlık çalışanı, 18 Haziran 2020. (Fotoğraf: Rahel Patrasso/Xinhua) Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nin merkezi Hohhot'ta, çocukların annelerine minnettarlıklarını göstermesi için düzenlenen bir kampanya kapsamında, Anneler Günü'nden bir gün önce kendi elleriyle yaptığı çiçekleri verirken annesini öpen bir kız çocuğu, 7 Mayıs 2016. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua) Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nin merkezi olan Hohhot'ta çocukların annelerine olan minnettarlıklarını göstermesi için düzenlenen bir kampanya kapsamında, Anneler Günü'nden bir gün önce kucaklarında annelerine hediye olarak kendi yaptıkları çiçeklerle poz veren bir grup çocuk, 7 Mayıs 2016. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua) Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles limanında düzenlenen Los Angeles Donanma Haftası sırasında "Teşekkür Ederim" kartı yazan bir kız çocuğu, 2 Eylül 2018. (Fotoğraf: Li Ying/Xinhua) Kovid-19 pandemisiyle verilen mücadelenin kahramanları, Avustralya'nın Melbourne kentindeki Victoria Eyalet Kütüphanesi'nin üzerine yansıtılan "teşekkürler" yazılı ışık projeksiyonlarının önünde bir fotoğraf için poz veriyor, 10 Aralık 2020. (Fotoğraf: Jingchen Hu/Xinhua) Avustralya'nın Sydney kentindeki bir elektronik ekranın üzerinde "Teşekkürler babalar" yazıyor, 15 Nisan 2020. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua) Avustralya'nın Sydney kentindeki bir elektronik ekranın üzerinde "Teşekkürler çiftçiler" yazıyor, 15 Nisan 2020. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua) Pakistan'ın doğusundaki Ravalpindi şehrinde motosiklet kullanan bir erkek, Kovid- 19'a karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına duyulan minnettarlığın ifade edildiği bir afişin yanından geçiyor, 1 Temmuz 2020. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua) Kanada'nın Britanya Kolumbiyası eyaletinin Vancouver şehrinin Gastown mahallesinde gerçekleştirilen Minnettarlık Duvar Resimleri Sergisi'ndeki bir duvar resmi, 5 Temmuz 2020. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua) Filipinlerin başkenti Manila'da bir sanatçı, Kovid-19'a karşı ön cephede mücadele edenlere minnettarlığını ifade etmek için Filipinli kurgu süper kahraman Darna'nın doktor kıyafetli bir halini duvara resmediyor, 17 Mayıs 2020. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua) Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde bulunan Qingchuan ilçesindeki Malu İlkokulu'nda minnettarlıklarını göstermek için elleriyle kalp işareti yapıp poz veren dördüncü sınıf öğrencileri, 25 Nisan 2018. (Fotoğraf: Tao Ming/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI