TMZ haber sitesi tarafından yayınlanan videoda, siyah takım elbiseli bir adamın, Trump'ın Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızını bir kazma ile parçaladığı görülüyor. Trump'ın yıldızı, Miss Universe yarışması ve The Apprentice (Çırak) adlı popüler şov programından dolayı 2007 yılında yerleştirilmişti.

Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Nijerya ikili ilişkileri kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltti

Video kaydında, yıldızın, kontrplakla kaplı ve etrafının çevrili olduğu, görülüyor. Ancak tüm bu önlemlerin, James Otis olduğu kaydedilen beyaz erkek saldırganı engellemediği gözüküyor.

TMZ'nin bildirdiğine göre, daha sonra teslim olan Otis, 28 gün önce de yıldıza saldırmış ve ağır vandalizm nedeniyle tutuklanmıştı.

Otis, Trump'ın Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızına zarar vermekten ilk olarak Şubat 2017'de tutuklanmıştı. Otis, savcılarla itiraf pazarlığı yaparak hapis yatmak yerine Hollywood Ticaret Odası ve Hollywood Historic Trust'a 4 bin 400 ABD doları ceza ödemişti.

Kaliforniya'daki Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda, 2020 itibariyle, 2 bin 690'dan fazla yıldız bulunuyor. Bu yıldızlar, Hollywood Bulvarı'ndaki 15 blok ile Vine Caddesi'ndeki 3 blok boyunca uzanan kaldırımlarda sergileniyor.

Editör: İRFAN KARSLI