Kültür - Sanat ve Tarih

'The Sacrifice' Çin'de gişe liderliğini sürdürüyor.

China Movie Data Information Network (Çin Sinema Verileri Bilgi Ağı) tarafından derlenen rakamlara göre, 23 Ekim'de vizyona giren filmin toplam gişe geliri yaklaşık 709 milyon...

Abone Ol

China Movie Data Information Network (Çin Sinema Verileri Bilgi Ağı) tarafından derlenen rakamlara göre, 23 Ekim'de vizyona giren filmin toplam gişe geliri yaklaşık 709 milyon yuana yükseldi.

1950 ile 1953 yılları arasında süren ABD'nin Saldırganlığına Direniş ve Kore'ye Yardım Savaşı'nı konu alan filmin yönetmenlerinden biri olan Guan Hu, bu yıl yine gişe rekorları kıran savaş filmi "The Eight Hundred" (Sekiz yüz) filmini de yönetmişti.

Japon animasyon filmi "Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna" (Digimon Macerası: Son Evrim Kizuna) ise Pazar günü 20 milyon 380 bin yuan hasılatla ikinci sırada yer aldı.

Pazar gününün gişe sıralamasında üçüncü film olan "My People, My Homeland" (Benim Halkım, Benim Vatanım) ise Pazar günü 17 milyon 290 bin yuan artışla toplam gişe gelirini 2 milyar 690 milyon yuanın üzerine çıkardı.