UVALDE, 26 Mayıs (Xinhua) -- ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kasabasındaki Robb İlkokulu'nda Salı günü yaşanan silahsaldırıda 19 çocuk ve 2 yetişkin dahil toplam 21 kişi yaşamını yitirdi.

Teksas-eyaletine-bağlı-Uvalde-kasabasında-insanlar,-bir-okulda-düzenlenen-toplu-silahlı-saldırının-kurbanları-için-yas-tutuyor.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kasabasında insanlar, bir okulda düzenlenen toplu silahlı saldırının kurbanları için yas tutuyor, 26 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Wu Xiaoling/Xinhua)

ABD'nin-Teksas-eyaletine-bağlı-Uvalde-kasabasında-bir-erkek,-bir-okulda-düzenlenen-toplu-silahlı-saldırının-kurbanları-için-yas-tutuyor.

Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kasabasında bir erkek, bir okulda düzenlenen toplu silahlı saldırının kurbanları için yas tutuyor, 26 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Wu Xiaoling/Xinhua)

Uvalde-kasabasında-bir-kadın,-bir-okulda-düzenlenen-toplu-silahlı-saldırının-kurbanları-için-yas-tutuyor

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kasabasında bir kadın, bir okulda düzenlenen toplu silahlı saldırının kurbanları için yas tutuyor, 26 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Wu Xiaoling/Xinhua)

ABD'nin-Teksas-eyaletine-bağlı-Uvalde-kasabasında-bir-kız-çocuğu,-bir-okulda-düzenlenen-toplu-silahlı-saldırının-kurbanları-için-yas-tutuyor,-26-Mayıs-2022.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kasabasında bir kız çocuğu, bir okulda düzenlenen toplu silahlı saldırının kurbanları için yas tutuyor, 26 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Wu Xiaoling/Xinhua)