Tayland'da 2017 yılında açılan Köpekleri Kurtaran Adam barınağı, halen 600 kurtarılmış köpeğe ev sahipliği yapıyor, Bangsaen ve Sriracha bölgelerinde 350 başka köpeğin de karnını doyuruyor. 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan barınakta bütün hizmetlerin verildiği bir klinik, engelli köpekler için bir bakım merkezi, ciddi hastalığı olan köpekler için steril bir karantina bölümü ve diğer tesisler bulunuyor.

Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti
Tayland'ın Chonburi eyaletinde bulunan Köpekleri Kurtaran Adam barınağında oynayan köpekler, 16 Şubat 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın Chonburi eyaletindeki Köpekleri Kurtaran Adam barınağında bulunan felçli köpeklere özel tekerlekli sandalyeler, 16 Şubat 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın Chonburi eyaletinde bulunan Köpekleri Kurtaran Adam barınağında bir ekip üyesi tekerlekli sandalye takılmış bir köpeğe yardım ediyor, 16 Şubat 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)
Tayland'ın Chonburi eyaletinde bulunan Köpekleri Kurtaran Adam barınağında bir ekip üyesi köpekleri barınak yakınında yürüyüşe çıkarmış, 16 Şubat 2021. (Fotoğraf: Zhang Keren/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI