Dünya

Tatlı ihtiyacınızı 'çöl ekmeği' ile giderin

"Çöl ekmeği" diye bilinen hurma, tarih boyunca çöl bölgelerinde yaşayanlar için enerji verici temel bir gıda olarak kabul edildi. Vitamin, mineral, doğal şeker, protein ve diğ...

Abone Ol

"Çöl ekmeği" diye bilinen hurma, tarih boyunca çöl bölgelerinde yaşayanlar için enerji verici temel bir gıda olarak kabul edildi. Vitamin, mineral, doğal şeker, protein ve diğer besinler açısından zengin olan bu meyve kolayca depolanabiliyor ve uzun yolculuklarda kolayca taşınabiliyor.

Suudi Arabistan'ın Al Ghat şehrindeki bir organik çiftlikte bir işçi hurma topluyor, 12 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua) Suudi Arabistan'ın Al Ghat şehrindeki bir organik çiftlikte işçiler hurmaları ayıklıyor, 12 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua) Suudi Arabistan'ın Al Ghat şehrindeki bir organik çiftlikte toplanan hurmalar görülüyor, 12 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua) Suudi Arabistan'ın Al Ghat şehrindeki bir organik çiftlikte bir işçi hurma topluyor, 12 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)