Dünya

Taiwan Boğazı'nda turizm işbirliği için çevrimiçi tanıtım etkinliği düzenlendi

Etkinlik, ana kara merkezli Taiwan Boğazı'nın İki Yakası Arasında Turizm Alışverişi Derneği tarafından başlatılan ve Taiwan'daki turizm acentelerini, ana karanın en yeni turis...

Abone Ol

Etkinlik, ana kara merkezli Taiwan Boğazı'nın İki Yakası Arasında Turizm Alışverişi Derneği tarafından başlatılan ve Taiwan'daki turizm acentelerini, ana karanın en yeni turistik yerleri, seyahat güzergahları ve politika değişiklikleri hakkında bilgilendirme amacıyla düzenlenen bir tanıtım projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Derneğin başkanı Zhang Xu, etkinlikte Beijing'den video bağlantısı ile yaptığı açıklamada, "Bu yıl düzenlenen tanıtım projesinin Boğaz'ın her iki yakasında bulunan turizm sektörü yetkililerini birlikte çalışmaya ve iki yaka arasında kültür ve turizm alışverişi ve işbirliği için yeni olasılıklar yaratmaya teşvik edeceğini umuyoruz" şeklinde konuştu.

Taipei'de bulunan Taiwan Turizm Alışverişi Derneği'nin başkanı Lai Seh-jen, tanıtım projesinin Boğaz'ın iki yakasında bulunan turizm sektörü yetkilileri arasında karşılıklı ilişkiler açısından bir köprü oluşturduğunu ifade etti. Turizmin Taiwan Boğazı'nın iki yakasında yaşayan insanlara fayda sağladığının altını çizen Lai, iki yaka arasındaki turizmin Kovid-19 salgınından hızla toparlanmasını umduğunu dile getirdi.