Çinli otomobil üreticisi GAC Aion, Tayland'da yeni elektrikli SUV modelini tanıttı Çinli otomobil üreticisi GAC Aion, Tayland'da yeni elektrikli SUV modelini tanıttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde düzenlenen South by Southwest (SXSW) Konferans ve Festivalleri'nde sanal gerçeklik sanatı deneyimleyen insanlar görülüyor, 14 Mart 2022. (Fotoğraf: Nick Wagner/Xinhua)

AUSTIN, 15 Mart (Xinhua) -- Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde 11 Mart'ta başlayan ve çeşitli yeniliklerin sergilendiği South by Southwest (SXSW) Konferans ve Festivalleri 20 Mart'a kadar devam edecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde düzenlenen South by Southwest (SXSW) Konferans ve Festivalleri'nde sergilenen Porsche'un tamamen elektrikli bir araç prototipi görülüyor, 14 Mart 2022. (Fotoğraf: Nick Wagner/Xinhua)
Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde düzenlenen South by Southwest (SXSW) Konferans ve Festivalleri'nde sergilenen yapısal olarak 3 boyutlu baskıyla elde edilmiş bir evin içi görülüyor, 14 Mart 2022. (Fotoğraf: Nick Wagner/Xinhua)
Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde düzenlenen South by Southwest (SXSW) Konferans ve Festivalleri'nde sergilenen yapısal olarak 3 boyutlu baskıyla elde edilmiş bir ev görülüyor, 14 Mart 2022. (Fotoğraf: Nick Wagner/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI