Kültür - Sanat ve Tarih

Suudi Arabistan'daki Riyad Şehir Bulvarı'na hoşgeldiniz

Müzik, güzel sanatlar, tiyatro, yemek ve spor başlıklarında 7 binden fazla etkinlikle geniş bir yelpazede katılımcıları kendine çekmeyi amaçlayan Riyad Sezonu geçen ay başladı...

Abone Ol

Müzik, güzel sanatlar, tiyatro, yemek ve spor başlıklarında 7 binden fazla etkinlikle geniş bir yelpazede katılımcıları kendine çekmeyi amaçlayan Riyad Sezonu geçen ay başladı ve Mart 2022'ye kadar devam edecek.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nda oyun oynayan insanlar, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nı ziyaret eden insanlar, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nda bulunan bir restoranda yemek yiyen insanlar, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nda bulunan bir LED küre, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nda performans sergileyen bir palyaço, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Riyad Şehir Bulvarı'nda bulunan bir dinozor modeliyle oynayan erkek çocuğu, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Haizhou/Xinhua)