Dünya

Suudi Arabistan, Çinli turistleri çekmek için Alibaba Cloud ile anlaşma imzaladı

Suudi Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre mutabakat zaptının imzalanması, Suudi Arabistan'ı ziyaret eden Çinli turistler için kusursuz bir deneyim yaratacak işbirliği düzenleme...

Abone Ol

Suudi Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre mutabakat zaptının imzalanması, Suudi Arabistan'ı ziyaret eden Çinli turistler için kusursuz bir deneyim yaratacak işbirliği düzenlemesinin çerçevesini oluşturacak. Alibaba Cloud, Suudi Arabistan'daki Çinli turistlerin dijital deneyimlerini geliştirecek gelişmiş, güvenli ve güvenilir bulut hizmetleri sağlayacak ve içerik dağıtımı, dijital depolama ve dijital işleme konusundaki hizmetlerin otomasyonuna imkan sağlayacak.

Şirket ayrıca STA'ya teknik destek sağlayacak ve STA'nın Suudi Arabistan'ı Çin turizm piyasasında bir turizm merkezi olarak tanıtmasına yardımcı olacak. Anlaşma, STA'nın en yeni teknolojileri kullanma ve turistler için kusursuz seyahat deneyimi sağlama stratejisi kapsamında yapıldı. STA CEO'su Fahd Hamidaddin, STA'nın, ziyaretçiler için olabilecek en iyi deneyimi sağlayacak bir dijital altyapı kurduğunu söyledi.

Suudi Arabistan Çarşamba günü, dijital dönüşüm konusunda krallıktaki Çinli firmalarla işbirliği yaptığını ve bu kapsamda 1,5 milyar Suudi Arabistan riyali (yaklaşık 400 milyon ABD doları) büyüklüğünde bir fonun kurulduğunu duyurmuştu. Kamu Yatırım Fonu, eWTP Teknoloji İnovasyon Fonu ve Suudi Arabistan Siber Güvenlik, Programlama ve İnsansız Hava Araçları Federasyonu tarafından desteklenen fon, krallıkta yeni gelişen teknoloji şirketlerine yardımcı olmayı amaçlıyor.