Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı

Spotify, kullanıcıların başkaları veya kendileri tarafından oluşturulan çalma listelerine sesli tepki verebilmelerine olanak sağlayacak olan yeni bir özellik getirdiğini açıkladı.

Bu özellik, kullanıcıların çalma listelerine sesli tepkiler kaydetmesine olanak sağlıyor. Çalma listelerine verdiğiniz sesli tepki bir podcast olarak kaydedilecek.

Bir çalma listesine tepki verebileceğiniz ve ardından podcast bölümü olarak yayınlanacak yeni özellik, muhtemelen takipçileriniz tarafından dinlenilebilecek.

Webtekno'nun haberine göre; ekran görüntüleri, teste dahil olan kullanıcıların çalma listesi ekranlarında bir mikrofon simgesi gördüklerini ve buna dokunduklarında çalma listesine sesli bir tepki kaydetmelerini isteyen yeni bir ekran gördüklerini gösteriyor.

Spotify, özelliğin hangi konumlarda mevcut olduğu ve bu sesli tepkileri nasıl yönetmeyi planladığı hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.