Yavrular, 3 Eylül'de keşfedilen bir yuvada yumurtalarından çıktı. Nesli tükenme tehlikesi kritik düzeyde olan şahin gagalı kaplumbağalar, 1996'dan bu yana altıncı kez Sentosa Adası'nda yumurtalarından çıkarak okyanusa kavuşmuş oldu.

BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor
Singapur'un Sentosa Adası'ndaki Siloso Sahili'nde, nesli tükenme tehlikesi kritik düzeyde olan, yumurtasından yeni çıkmış bir şahin gagalı kaplumbağa denize geri bırakılmadan önce bir çalışanın elinde görülüyor, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Sentosa Adası'ndaki Siloso Sahili'nde, nesli tükenme tehlikesi kritik düzeyde olan, yumurtasından yeni çıkmış şahin gagalı kaplumbağalar denize doğru yol alıyor, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Sentosa Adası'ndaki Siloso Sahili'nde, nesli tükenme tehlikesi kritik düzeyde olan, yumurtasından yeni çıkmış bir şahin gagalı kaplumbağa denize doğru yol alıyor, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)
Singapur'un Sentosa Adası'ndaki Siloso Sahili'nde, nesli tükenme tehlikesi kritik düzeyde olan, yumurtasından yeni çıkmış bir şahin gagalı kaplumbağa denizde yüzüyor, 1 Kasım 2021. (Fotoğraf: Then Chih Wey/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI