Merkezin Hailin şehrindeki, "Sibirya kaplanlarının evi" olarak anılan bir orman parkı şu anda yaklaşık 400 büyük kedigil barındırıyor ve hayvanların vahşi hayata yeniden uyumu için toplam 40 bin metrekarelik eğitim alanları sağlıyor. 2021'in Temmuz sonuna kadar parkta 30 Sibirya kaplanı yavrusu doğdu ve yeni doğanların çoğunun bakımı üreme merkezindeki profesyoneller tarafından yapılıyor.

Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu
Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nde bir yetişkin Sibirya kaplanı bir kayanın üzerinde duruyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nin havadan görünümü. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nde yetişkin Sibirya kaplanları oynuyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nde yetişkin Sibirya kaplanları görülüyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nde yetişkin Sibirya kaplanları oynuyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nde iki Sibirya kaplanı yavrusu oynuyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua) Çin Hengdaohezi Kedigil Yetiştirme Merkezi'nin bir görevlisi bir Sibirya kaplanı yavrusunu besliyor. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI