JİUQUAN, 26 Ekim (Xinhua) -- Çin İnsanlı Uzay Ajansı, Shenzhou-17 insanlı uzay görevinin üç Çinli astronotu için Perşembe sabahı Çin'in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nde bir uğurlama töreni düzenlendiğini bildirdi.
1-275Shenzhou-17 insanlı uzay görevinin üç Çinli astronotu için Çin'in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nde düzenlenen uğurlama töreninden bir görünüm, 26 Ekim 2023. (Fotoğraf: Li Bingxuan/Xinhua)

2-243Çin'in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nde düzenlenen uğurlama törenine katılan Çinli astronotlar Tang Hongbo (ortada), Tang Shengjie (sağda) ve Jiang Xinlin, 26 Ekim 2023. (Fotoğraf: Li Zhipeng/Xinhua)

3-225Çin'in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nde düzenlenen uğurlama törenine katılan Çinli astronotlar Tang Hongbo (önde), Tang Shengjie (ortada) ve Jiang Xinlin, 26 Ekim 2023. (Fotoğraf: Li Gang/Xinhua)

4-163Çin'in kuzeybatısındaki Jiuquan Uydu Fırlatma Merkezi'nde düzenlenen uğurlama törenine katılan Çinli astronotlar Tang Hongbo (sağda), Tang Shengjie (ortada) ve Jiang Xinlin, 26 Ekim 2023.(Fotoğraf: Li Gang/Xinhua)

Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız

Editör: Şeymanur Erbay