Çin

Shanghai Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yeni enerjili araçlar öne çıktı

Abone Ol

SHANGHAİ, 25 Nisan (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 20. Shanghai Uluslararası Otomobil Endüstrisi Fuarı'nda küresel otomobil üreticileri en iyi ürünlerini sergilemek için yarıştı. Sergi, Çin'in yeni enerjili araç (NEV) pazarından pay almak için firmaların girdiği kıyasıya rekabetin bir yansıması oldu. Fuarın organizatörü, alanda yaklaşık 1.500 aracın sergilendiğini ve bunun yarısından fazlasının NEV'lerden oluştuğunu söyledi. NEV'lerin hakim olduğu arena, aynı zamanda küresel otomobil pazarındaki teknolojik trendlerin de habercisi olarak değerlendiriliyor.

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 20. Shanghai Uluslararası Otomobil Endüstrisi Fuarı'nda Contemporary Amperex Technology Ltd. Şti.'nin (CATL) Qilin pil modelini inceleyen ziyaretçiler, 24 Nisan 2023. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 20. Shanghai Uluslararası Otomobil Endüstrisi Fuarı'nda sergilenen bir Rising Auto F7, 24 Nisan 2023. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde düzenlenen 20. Shanghai Uluslararası Otomobil Endüstrisi Fuarı'nda sergilenen bir IM LS7, 24 Nisan 2023. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)