Xinhua

Shanghai, Kovid-19 vakalarının artmasıyla birlikte dersleri çevrimiçine taşıdı

SHANGHAİ, 11 Mart (Xinhua) -- Komisyondan yapılan açıklamada, öğretmenler ile öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve sağlıklarını korumak için Shanghai'daki anaokulları ve yuval...

Abone Ol

SHANGHAİ, 11 Mart (Xinhua) -- Komisyondan yapılan açıklamada, öğretmenler ile öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve sağlıklarını korumak için Shanghai'daki anaokulları ve yuvaların Cumartesi gününden itibaren geçici olarak kapatılacağı, eğitim ya da çocuk bakımı kurumlarının hiçbirinin yüz yüze hizmet sağlamasına izin verilmeyeceği belirtildi.

Belediye eğitim komisyonu, temel eğitim ve ikincil meslek eğitimine yönelik çevrimiçi eğitim rehberleri oluşturdu. Her bir dersin uzunluğu, günde toplamda kaç saat ders yapılacağı ve öğretileceklerin yoğunluğu, farklı yaşlardaki öğrencilerin fziki ve akli gelişmeleri temel alınarak çeşitlilik gösteriyor.

Komisyonun verdiği bilgiye göre, öğrenciler derslere Shanghai'ın geniş kapsamlı akıllı öğrenme platformu olan Shanghai Eğitim Televizyonu ve bazıları indirilebilecek ders videoları sağlayan diğer platformlar aracılığıyla katılacak.

Evde ders çalışmada zorluk çeken çocuklar, çevrimiçi derslere denetim ve öğle yemeğinin sağlanacağı okullarda katılmak için başvuruda bulunabilecek.

Komisyon, takip eden düzenlemelerin Kovid-19 durumundaki gelişmeye bağlı olarak gerçekleştirileceğini kaydetti.

Ulusal Sağlık Komisyonu'nun Cuma günü bildirdiğine göre Shanghai, Perşembe günü yerel yolla bulaşan 11 Kovid-19 vakası ve 32 yurtdışından gelen vaka bildirdi.