Çin'in doğusundaki Shanghai kentinde bulunan Shanghai Disneyland'e gelen insanlar, 3 Kasım 2021. (Fotoğraf: Ding Ting/Xinhua)

SHANGHAİ, 12 Mart (Xinhua) -- Shanghai Disney Resort, Shanghai Disneyland ile Disneytown ve Wishing Star Park adlı iki tema otelinden oluşuyor.

Cumartesi gününden itibaren, Shanghai Disneyland'in eğlence yerlerinin ve gösterilerinin çoğu düşük kapasite ile çalışacak, tiyatro oyunları ise geçici olarak askıya alınacak.

Yerinde salgın kontrol ve önleme tedbirlerinin sıkılaştırılacağı Shanghai Disneyland'deki tüm ekip üyelerinin düzenli nükleik asit testlerinden geçmesi gerekecek.
Pazar gününden itibaren, ziyaretçilerin de eğlence merkezine girişten 24 saat önce alınmış negatif nükleik asit testi sonuçlarını göstermeleri istenecek. Shanghai Disneyland yetkilileri, gelenlerin ziyaretleri boyunca maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Çin Dışişleri Bakanlığı: Küresel Kalkınma İnisiyatifi konusunda herkesle işbirliğini derinleştirececeğiz Çin Dışişleri Bakanlığı: Küresel Kalkınma İnisiyatifi konusunda herkesle işbirliğini derinleştirececeğiz

Shanghai'da Perşembe günü, yerel kaynaklı 11 yeni teyitli vaka ile 64 asemptomatik koronavirüs taşıyıcısı tespit edildi. Şehirde salgının yeni bir dalgası yaşanırken bir dizi yerel kaynaklı vaka bildirildi.

Editör: İRFAN KARSLI