Çin ve ABD, savunma politikası koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi Çin ve ABD, savunma politikası koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi

SHANGHAİ, 6 Eylül (Xinhua) -- Shanghai Disney Resort Salı günü, dünya genelindeki tüm Disney parkları arasında bir ilki temsil eden Zootopia temalı alanın bu yıl sonunda açılmasının planlandığını duyurdu. Adını popüler bir Disney animasyon filminden alan Zootopia, aynı zamanda Shanghai Disneyland parkındaki sekizinci temalı alan olacak. Yeni temalı alanın oluşturulmasında kullanılan son teknolojiler sayesinde, ziyaretçilere Zootopia'nın çeşitli memelilere ev sahipliği yapan rengarenk metropolünde etkileyici bir deneyim sunulacak.

Shanghai Disney Resort Başkanı ve Genel Müdürü Joe Schott, "Sevilen Disney animasyon filmi Zootopia, ilk gösteriminden bu yana izleyicileriyle güçlü bir bağ kurdu. Bu bağı, türünün tek örneği olan temalı alan sayesinde Shanghai'da hayata geçirme fırsatı bulduğumuz için çok heyecanlıyız" dedi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2019'un Aralık ayında başlayan Zootopia temalı alanın inşaatında son aşamaya gelindi.

Editör: Şeymanur Erbay