Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti

SİDNEY, 5 Mart (Xinhua) -- Yeni Güney Galler'de yaşayanlara hafta sonu boyunca nehirlerin yükselmesine ve taşkınlara yol açabilecek bazı olası şiddetli yağışlara hazırlanmaya devam etmeleri söylendi.

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Richmond'da sular altında kalan bölgede bir erkek çekilen kordonun önünde duruyor, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua)
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Richmond'da bir çocuk selin yükselttiği suyun içinde duruyor, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua)
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Richmond'da Eyalet Acil Servis üyeleri su basmış bir alanın yakınında görülüyor, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua)
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Richmond'da sel nedeniyle bir yol trafiğe kapatıldı, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua)
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Richmond'da Eyalet Acil Servis üyeleri su basmış bir bölgede çalışıyor, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Bai Xuefei/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI