SAIC Motor, General Motors ve Liuzhou Wuling Motors'un ortak girişimi olan SGMW, söz konusu dönemde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 39,5'lik artışla 884.195 adet araç sattı. Şirket böylelikle art arda 15 ay boyunca bir önceki yılın aynı dönemine göre pozitif büyüme kaydetti.

Şirketin Wuling markası ilk altı ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,84'lük artışla 693.351 adet satılırken şirketin diğer araç markası olan Baojun'un satışları ise 123.057 adede ulaştı. Şirketin ihracatı ilk altı ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 91'lik artışla 74.225 adet ve takıma ulaşarak art arda altı ay boyunca büyüme sergiledi.

Şirketin yeni enerjili araç (NEV) satışlarında da güçlü büyüme görüldü. Küçük NEV'lerin toplam satışları Ocak-Haziran döneminde 189.644 adede ulaştı. Şirket, geçen yıl yaptığı toplam NEV satışlarını geçti. SGMW'nin merkezi, Çin'in güneyinde yer alan Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'ndeki Liuzhou kentinde bulunuyor.

Kamboçya'daki Angkor Wat, Asya'daki en fotojenik UNESCO Dünya Mirası alanı seçildi Kamboçya'daki Angkor Wat, Asya'daki en fotojenik UNESCO Dünya Mirası alanı seçildi

Editör: İRFAN KARSLI