Xinhua

Ramazan'da turşuya rağbet arttı

KAHİRE, 12 Nisan (Xinhua) -- Bazı satıcılar, turşu satmanın en iyi zamanlarından birinin Ramazan ayı olduğuna inanıyor. Salatalık, biber, patlıcan, zeytin, havuç ve şalgamdan...

Abone Ol

KAHİRE, 12 Nisan (Xinhua) -- Bazı satıcılar, turşu satmanın en iyi zamanlarından birinin Ramazan ayı olduğuna inanıyor. Salatalık, biber, patlıcan, zeytin, havuç ve şalgamdan turşu yapılabiliyor.

Tunus'un başkenti Tunus'ta bir pazardaki turşular görülüyor, 9 Nisan 2022. Uluslararası emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle Tunus'ta Ramazan'da turşu dahil gıda fiyatlarında artış görüldü. (Fotoğraf: Adel Ezzine/Xinhua)
Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde Ramazan'ın ilk gününde turşu hazırlayan bir satıcı, 2 Nisan 2022. (Fotoğraf: Khaled Habashiti/Xinhua)
Mısır'ın başkenti Kahire'de Ramazan'da bir pazarda turşu gösteren bir satıcı, 7 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)
Gazze'de Ramazan öncesinde Ez-Zaviye Çarşısı'nda turşu satan bir satıcı, 31 Mart 2022. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
Batı Şeria'nın Nablus kentindeki bir pazarda Ramazan öncesinde turşu satın alan bir kadın, 12 Nisan 2021. (Fotoğraf: Ayman Nobani/Xinhua)