26. Salon du Chocolat (Çikolata Fuarı) Fransa'nın başkenti Paris'te Perşembe günü başladı. Versailles Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar için Çarşamba akşamı bir açılış etkinliği gerçekleşti. Etkinlikte mankenler çikolatalardan yapılmış kıyafetler sundu. Fuar 1 Kasım'a kadar sürecek.

Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi
Fransa'nın başkenti Paris'teki Versailles Fuar Merkezi'nde düzenlenen 26. Paris Çikolata Fuarı'nın açılış akşamındaki defilede bir manken, çikolatadan yapılmış bir elbiseyi sunuyor, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)
Fransa'nın başkenti Paris'teki Versailles Fuar Merkezi'nde düzenlenen 26. Paris Çikolata Fuarı'nın açılış akşamında bir ziyaretçi, çikolatadan yapılmış bir heykelin fotoğrafını çekiyor, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)
Fransa'nın başkenti Paris'teki Versailles Fuar Merkezi'nde düzenlenen 26. Paris Çikolata Fuarı'nın açılış akşamında bir ziyaretçi, çikolatadan yapılmış sanat eserini inceliyor, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)
Fransa'nın başkenti Paris'teki Versailles Fuar Merkezi'nde düzenlenen 26. Paris Çikolata Fuarı'nın açılış akşamında sergilenen çikolatalar görülüyor, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI