KARAÇİ, 14 Kasım (Xinhua) -- Pakistan'ın en büyük kenti ve ana deniz limanı olan Karaçi, Umman Denizi'nin doğu kıyısında yer alıyor. Kentin uçsuz bucaksız kumsallara sahip güneşli plajları ise en çok rağbet gören cazibe merkezlerinden biri. Buraya gelen ziyaretçiler altın sarısı güneşin keyfini çıkarırken, muhteşem gün batımı manzaralarını da hayranlıkla izliyor.

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde bulunan bir plajda müşteri arayan bir deve sahibi, 12 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde bulunan bir plajda gün batımını izleyen bir adamın silueti, 12 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın güneyindeki liman kenti Karaçi'de gün batımı sırasında bir plajın üzerinde uçan kuşlar, 12 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Pakistan'ın güneyindeki liman kenti Karaçi'de bir plajda gün batımı sırasında elektrikli araç kullanan bir adam, 12 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Çin'in Zhejiang eyaletinde Pulasan Tayfunu alarmı Çin'in Zhejiang eyaletinde Pulasan Tayfunu alarmı

Pakistan'ın güneyindeki liman kenti Karaçi'de bir plajda devesiyle yürüyen deve sahibinin silueti, 12 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay