Dünya

Pakistan'daki hayvanat bahçesinde kısa bir tur

Pakistan'ın Pencap eyaletine bağlı Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesindeki hayvanlar ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Dünya Yaban Hayatı Günü, her yıl 3 Mart'ta dünyadaki...

Abone Ol

Pakistan'ın Pencap eyaletine bağlı Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesindeki hayvanlar ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Dünya Yaban Hayatı Günü, her yıl 3 Mart'ta dünyadaki vahşi hayvanlar ve bitkiler hakkında farkındalık yaratmak için kutlanıyor.

Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir Bengal kaplanı kükrüyor, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir vervet maymunu, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir tavus kuşu, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde papağanlar, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir flamingo uçmaya çalışıyor, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)