Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp

Pakistan'ın Pencap eyaletine bağlı Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesindeki hayvanlar ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Dünya Yaban Hayatı Günü, her yıl 3 Mart'ta dünyadaki vahşi hayvanlar ve bitkiler hakkında farkındalık yaratmak için kutlanıyor.

Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir Bengal kaplanı kükrüyor, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir vervet maymunu, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir tavus kuşu, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde papağanlar, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan'ın Pencap eyaletindeki Rawalpindi'de bulunan hayvanat bahçesinde bir flamingo uçmaya çalışıyor, 3 Mart 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI